Els seus principals objectius son:

 

 1. Donar a conèixer en primer lloc a la gent de Tarragona i més endavant als nostres visitants, com era la Tarragona de l’època i quin paper jugà en el mapa nacional.

 2. Donar a conèixer com vivia la nostra gent i com eren les diferents classes socials de la ciutat.

 3. Donar a conèixer quins eren els oficis i professions dels tarragonins d’aquella època.

 4. Donar a conèixer els principals tarragonins del moment i el seu paper en la història (literats, músics, polítics, militars, religiosos, escultors, pintors,...), potenciant el descobriment de les seves obres.

 5. Donar a conèixer els principals edificis històrics, religiosos, públics, privats i militars de la ciutat de l’època (esglésies, convents, hospitals, cases senyorials, mercats, quarters, fortins i baluards,...).

 6. Donar a conèixer els principals fets històrics que succeïren a la nostra ciutat durant aquest període.

 7. Donar a conèixer el creixement econòmic de la ciutat durant aquest període (població, comerç, port,..).

 8. Servir de nexe d’unió amb tots els pobles dels antics corregiments de Tarragona, per donar a conèixer la seva història durant aquest període (Valls, Reus, Vila-seca, Alcover, Montblanc, Tortosa, ...), així com en els altres corregiments de Catalunya.

 9. Servir de transmissors de la història de Catalunya durant aquest període i la seva relació amb el regnat de Carles IV i Ferran VII, Europa i Amèrica.

10. Servir de nexe d’unió de totes aquelles ciutats culturals, museus, associacions, grups de recreació històrica, col·lectius,... que treballen de manera individual donant a conèixer el seu patrimoni cultural i humà d’aquest període.

 

                        

 

Tarragona1800Com © 2011 • Privacy Policy • Terms of Use

CAT  / CAST